Ady Negoitza

Focul Viu- Vulcanii Noroiosi 2003

Home
Revelion pe Piatra Mare
Parang 2007
Revelion 2007
Link-uri
Contact
Ce padurea mea! NEW!!!!
Drepturi pt biciclisti
Frumos :) NEW!!!
Sentimente NEW!!!
Locuri in care nu am fost :(
RT Ciucas 2004
Ce citesc eu?
Ce (muzica) ascult eu?
Bucegi- Leaota 2005
Bucegi- Leaota 2
Bucegi Leaota 3
Bucegi- Leaota 4
Bucegi- Leaota 5
Bucegi- Leaota 6
Bucegi- Leaota 7
Bucegi- Leaota (GPS)
Bucegi- Leaota (trip data)
Comana 16 iulie 2005
RT Targoviste 30.04- 2.05.2005
Despre parcurile din Targoviste
Human_Awareness_Training
Oameni si povesti- Roxana
Arhiva (sau a fost odata...)
Iarna...
Politica
Discutie despre ursi
Curatenie pe munte
Oameni si povesti- Mirela
Ciucas- descriere din MN nr 34 (1)
Ciucas- descriere din MN nr 34 (2)
Eu in Dilema Veche (2)
Sinaia- 3 octombrie 2004
Oameni si povesti- Ioana
Fagaras septembrie 2004
Bike 2004- Harta
Album 2004
Album 2004 (2)
Album 2004 (3)
Album 2004 (4)
Sighisoara 2004- Foto
Bike 2004- Daniel si Marius (2) NEW
Eu in Dilema Veche
Bucegi 2004- Prima tura cu Roxana
Bicicleta- Daniel si Marius
Poezie
Proteste, reclamatii
Bucegi 12-13 iunie 2004
Exercitzii de admiratzie
Valea Ialomitei- 30 mai 2004
Bucegi- iarna cu cortul
Imi place sa traiesc in Romania
Bucegi 2003
23-24 august 2003 pe Litoral
Vama Veche
Fagarash- Iezer 2003
Focul Viu- Vulcanii Noroiosi 2003
Plimbare pe biciclete
Bike 2002 "tehnic"
LITORAL 2002
FOTOGRAFII 2002 / 2003
Comana 2005

Cel mai bun site de munte !!!

Pagina mea de pe Alpinet!!!

Vulcanii Noroioshi 2003 (9-11 mai, vineri- duminica)
 
   9 mai 2003, ora 06:30, plecare din autogara Filaret cu autobuzul spre Nehoiu. Bicicletele sunt "la cutie" undeva sub noi. Echipa este formata din cei trei Negoitzi: Cristi, Ady (adica EU), Daniel.
    Acum voi reproduce o parte a unui mesaj pe care l-am trimis unei persoane dragi mie pe e-mail pe 12 mai 2003 (la putin timp dupa intoarcerea mea in capitala...).
" Sa intzeleg ca eshti OK acum? Daca asha este ma bucur pentru tine!
    Eu sunt la munca dar ash fi stat acasa daca ar fi fost dupa mine, sunt obosit dupa plimbarea care am facut-o.
    Am avut trei zile splendide. Vineri dimineatza, la 06:30, am plecat din autogara Filaret cu autobuzul spre Nehoiu, bicicletele au stat "la cutie" la bagaje. Gandurile mele erau impartzite intre tine shi expeditzia care tocmai incepea... Pana in pranz eram in Nehoiu; de aici am prins shoseaua de Gura Teghii apoi "celebra" Tarnitza (sau Tainitza) pe care am fost si in august anul trecut. Din Pintenul Ivanetzu am facut stanga spre Ploshtina trecand apoi pe la Focul Viu (daca nu erau localnicii nu nimeream noi nici intr-o suta de ani la Focul Viu). Din Focul Viu am coborat in Lopatari; aici l-am sunat pe Cristi si i-am zis ca sunt in zona. Deshi nu imi planuisem asha, am innoptat la el. Am ajuns (devine traditzie...) pe la 9 seara. Undeva spre miezul noptii am adormit.
    Sambata dimineatza am fost trezitzi la ora 05:00 shi ne-am pregatit coborarea spre statzia de autobuz. Si Cristi cu sotzia (viitoare) lui au avut drum spre Buzau asha ca am mers impreuna cu autobuzul pana acolo (bicicletele au facut shi drumul Manzaleshti- Buzau "la cutie"). Dupa o plimbare de vreo doua ore prin Buzau (in care am vazut un pui de vipera in Parcul Tineretului, am trecut pe langa Facultatea de Bere) am vizitat rapid Episcopia impreuna cu Cristi shi Gabriela. In ziua a doua am ajuns la Vulcanii Noroioshi. Drumul este greu pentru biciclete dar se poate face, cand pe ea, cand pe langa ea. Arata interesant locul la Paclele Mici, la Paclele Mari nu am mai mers pentru ca era pe terminate provizia de apa. Oricum ne-a zis Daniel ca era mai putzin interesant (fratele meu, Cristi -un nume de care ma "impiedic" des- a filmat shi Paclele Mari de departe), in plus, o gramada de turishti de duminica se adunasera acolo sa faca gratar. Dupa coborarea din Noroioshi am ajuns inapoi in "civilizatzie" shi am luat de baut (am baut 2 litri de Coca Cola shi aproape 1,5 l apa minerala in trei persoane in 15 minute, eram uscati rau). Inainte de Buzau am facut dreapta (in Verneshti) spre Merei (din Merei am fost anul trecut in Sarata Monteoru) de unde am mers spre shoseaua natzionala Ploieshti- Buzau.
    Am vazut cu ocazia asta shi drumul catre Tabara de Sculptura de la Magura, voi incerca in vara asta sa ajung shi pe acolo. Tot in zona mai este shi "Sarea lui Buzau", un bloc de calcare jurasice pe la care intentionez sa trec in aceaishi tura in care voi vizita Tabara de Sculptura Magura.
    Pe noapte am traversat Mizilul (de aici am incercat sa-ti dau un SMS dar telefonul meu nu avea semnal) continuand spre Fulga. La 3 km de Mizil am tras pe dreapta pe o mica pajishte shi am pus cortul. Superba noapte!
   Duminica ne-am trezit pe la 7:15. Pana pe la 9:30 am strans bagajul shi am mancat apoi am luat-o din loc. Intre timp telefonul meu ramasese fara baterie (s-a consumat saracul tot cautand retzeaua...). Am mers prin Fulga- Salciile- Adancata- Maia- Fierbintzi- Sitaru- Dascalu- Stefaneshti- intersectzia Fundeni cu Colentina- sos Fundeni pana la bunica. A fost o zi fara istoric, la capatul ei eram obosit, ajunshi in Bucureshti am ras in 15 minute 2 litri de Prigat (tot setea, saraca...).
   Am mers la bunica sa vad caseta video pe care a inregistrat-o fratele meu. Este destul de faina filmarea. Am facut shi o gramada de poze, le voi scoate mai tarziu, acum am alte prioritatzi.
   Vremea a fost superba, am venit acasa ars  de soare pe acolo pe unde au putut ajunge razele lui (avand in vedere pozitzia in care pedalez shi rucsacul din spate), noaptea trecuta am dormit bine dar m-a cam usturat pielea... Trei zile de mers prin soare shi vant au dus la un bronz care imi place. N-a picat nici un pic de ploaie, a fost caldura mare, uneori shi vantul era fierbinte. Cred ca n-am fost pana acum la fel de parlit de soare, daca ma vezi ma potzi confunda cu un african...
    Mi-am facut un cadou frumos inainte de sesiune! Shi anul trecut am avut parte de trei cadouri inainte de sesiunile de vara shi de toamna (Orshova shi plimbarea din august cu zilele la mare care au facut legatura dintre cele cele doua expeditzii).
    Recapituland, m-am simtzit excelent. Acum ca ti-ai revenit shi tu ma simt shi mai bine. Ramane regretul ca nu te-am vizitat aseara...
    Itzi doresc o saptamana excelenta!!!
Ady"
 
 

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

NudistClub.ro - Primul club de nudism din Romania SwingingClub.ro - Intalniri intre cupluri swinger eMatrimoniale - Un loc unde nu esti niciodata singur FanteziiErotice.ro - Literatura erotica de calitate