Ady Negoitza

Bucegi- Leaota partea a doua

Home
Revelion pe Piatra Mare
Parang 2007
Revelion 2007
Link-uri
Contact
Ce padurea mea! NEW!!!!
Drepturi pt biciclisti
Frumos :) NEW!!!
Sentimente NEW!!!
Locuri in care nu am fost :(
RT Ciucas 2004
Ce citesc eu?
Ce (muzica) ascult eu?
Bucegi- Leaota 2005
Bucegi- Leaota 2
Bucegi Leaota 3
Bucegi- Leaota 4
Bucegi- Leaota 5
Bucegi- Leaota 6
Bucegi- Leaota 7
Bucegi- Leaota (GPS)
Bucegi- Leaota (trip data)
Comana 16 iulie 2005
RT Targoviste 30.04- 2.05.2005
Despre parcurile din Targoviste
Human_Awareness_Training
Oameni si povesti- Roxana
Arhiva (sau a fost odata...)
Iarna...
Politica
Discutie despre ursi
Curatenie pe munte
Oameni si povesti- Mirela
Ciucas- descriere din MN nr 34 (1)
Ciucas- descriere din MN nr 34 (2)
Eu in Dilema Veche (2)
Sinaia- 3 octombrie 2004
Oameni si povesti- Ioana
Fagaras septembrie 2004
Bike 2004- Harta
Album 2004
Album 2004 (2)
Album 2004 (3)
Album 2004 (4)
Sighisoara 2004- Foto
Bike 2004- Daniel si Marius (2) NEW
Eu in Dilema Veche
Bucegi 2004- Prima tura cu Roxana
Bicicleta- Daniel si Marius
Poezie
Proteste, reclamatii
Bucegi 12-13 iunie 2004
Exercitzii de admiratzie
Valea Ialomitei- 30 mai 2004
Bucegi- iarna cu cortul
Imi place sa traiesc in Romania
Bucegi 2003
23-24 august 2003 pe Litoral
Vama Veche
Fagarash- Iezer 2003
Focul Viu- Vulcanii Noroiosi 2003
Plimbare pe biciclete
Bike 2002 "tehnic"
LITORAL 2002
FOTOGRAFII 2002 / 2003
Comana 2005

PLECAREA: personalul de 06:11 (82000 ROL/persoană). Ajung cu Daniel şi Ionel în gară pe la 05:20, luăm 4 bilete, mergem la tren, ocupăm locuri apoi eu merg să o aştept pe Roxana... Ea a avut o emoţionantă întârziere din cauza metroului care nu mai venea... Am aşteptat în zona caselor de bilete, ne-am sunat de câteva ori, până la urmă am mers la tren urmând să ne vedem pe peron sau în vagon în cazul în care reuşea să ajungă... A AJUNS!!! Cu două minute înainte de plecarea trenului! Se mai întâmplă şi minuni!!! J

Roxana mă sunase sâmbătă seară să-mi spună că vine... În nebunia pregătirilor eu uitasem să o sun... Ştia cu ce tren plecăm... Doar că în nebunia cu metroul s-a dovedit cât de util a fost să vorbim!

Pe tren întreabă Roxana cum facem cu dormitul, îi spun că voi dormi eu afară, aşezat cu izoprenul pe folie de plastic şi cu sacul de dormit învelit în folie de supravieţuire, n-a comentat [am mai dormit eu cu ani în urmă în condiţii chiar mai rele, în folie de plastic şi pătură... era prin 1995, am dormit aşa pe Valea Morarului şi sub Brâna Caprelor, abia terminasem liceul pe atunci... Ce vremuri!!! J].

Din povestea primei părţi a concediului ei am reţinut că au dormit la Sihăstria Putnei, că au trecut şi prin Iaşi, că Iaşiul merită vizitat fiind un oraş aşezat ca Roma, pe mai multe coline... Hei, Iulia, vezi ce chestii faine am auzit de oraşul tău? Când voi avea ocazia îl voi vizita!

 

 

 

POVESTEA:

31 iulie 2005. Sosim în Buşteni la 09:00, ne aruncăm o privire pe mersul trenurilor apoi căutăm un magazin pentru ceva cumpărături... Pe la 09:30 terminasem cumpărăturile aşa că am luat-o spre şoseaua de Gura Diham... Veni vorba de Red Bull şi de necesitatea de a avea aşa ceva în rucsac pentru un plus de energie moment în care mă trezesc cu o amintire de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate şi spun “N-aş bea aşa ceva pentru că am auzit o chestie despre conţinutul lui...” Roxana completând “Şi eu!” J E vorba de povestea “taurina din Red Bull se pare că e extrasă din spermă de taur” J J J. Gluma asta s-a auzit din gura unui geniu în ale publicităţii...

Batem jumătate din şoseaua de Gura Diham apoi intrăm spre Gâlma Mare... Găsim un izvor în pădure, ne adăpăm, ne spălăm un pic apoi mergem mai departe... Coborâm în Poiana Coştilei, mâncăm, pornesc GPS-ul, şedem prin iarba imensă câteva minute, ne “agresează” nişte insecte imense, una din ele îl înţeapă pe Daniel (cam neplăcut să vezi ce armă avea jivina aia...).

Intrăm pe Valea Cerbului (discutam cu ceva vreme în urmă cu Roxana că mi se pare cel mai bun traseu pentru prima zi... ea a cam protestat, până la urmă a rămas Valea Cerbului pentru prima zi), ne mai oprim la confluenţa cu Valea Urzicii, ceva mai sus, pe dreapta, se putea lua apă, ne mai spălarăm un pic J, am luat punctul chiar la baza stâncii pe care scrie „V. Urzicii” cu roşu, eu mi-am amintit de cei doi bătrâni (cu siguranţa montaniarzi cu experienţă) pe care i-am văzut intrând pe Valea Urzicii acum câteva veri (eu nu mă simt suficient de pregătit să intru pe traseul astă, mi-l doresc de mult...).

Pe traseul de pe Valea Cerbului am văzut atât de multe ambalaje de bomboane Silvana (dacă nici micile ambalaje de bomboane nu le pot duce până jos în rucsac L...) încât mă lovise pofta! Dacă găseam la Omu aşa ceva luam cu siguranţă! Normal că nu am găsit J.

Cât am urcat spre Omu vremea a fost acceptabilă... Mult soare în prima parte a zilei apoi parţial noros cu câţiva stropi de ploaie... Îi arăt Roxanei săritoarea de la începutul Văii Priponului, după ce trecem Priponul Văii Cerbului îi arăt drumul către Brâul Priponit, poiana plină de urzici, Acele Morarului... Ceva mai sus îi arăt intrarea pe Brâna Mare a Morarului (mi-am amintit că am văzut flori de colţ pe acolo acum câţiva ani când am făcut jumătatea sudică... am văzut atunci şi capre negre de aproape... superbe senzaţii!!! Poate revin pe Brâna Morarului în toamna asta...).

Pe Pripon constat că Roxana se mişca la fel de lejer ca o capră neagră... Îi spun asta şi adaug că ea este, la fel ca animăluţul tocmai pomenit, un monument al naturii... Normal că a protestat J şi cu prima ocazie “m-a învineţitJ...

În Omu intrăm în cabană, bem ceai (20000 ROL/ cană), restul lumii (eu nu J, prietenii ştiu de ce!) îşi ia şi câte o ciorbă de legume, la ceai mâncăm biscuiţi din rucsaci, ambalajele le păstrăm aşa cum e normal adică în rucsaci (au stat acolo alături de celelalte gunoaie ale noastre până când am coborât în Sinaia la plecarea Roxanei spre Bucureşti). Sosirăm în Omu pe la 18:00, am plecat mai departe spre Mecetul Turcesc pe la 19:30. La 20:30 sosim sub Mecet trei oameni (Roxana, Ionel, eu) pentru că Daniel a fost vrăjit de nişte capre negre aşa că a început să se târască prin iarbă ca să le vadă mai de aproape... Oricum, pe la 21:30 cortul era deja montat, pe la 23:00 treceam la somn (3 în cort, eu în garsonieramea de afară). Înainte de somn ne-au vizitat nişte cai rătăcitori pe munte... Roxana a făcut ordine! J A pus caii pe fugă! J J Nu ştiam că are talente în domeniul ăsta... J Roxana, mereu surprinzatoare...

Peste noapte am avut parte de un cer superb! Plin de steluţe!!! Seara erau 7- 8 0C. Am dormit tare bine în “garsoniera” mea J.

 

Adi Negoiţă, 28 august 2005, ora 16:30 ora României

Enter content here

Enter supporting content here

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

NudistClub.ro - Primul club de nudism din Romania SwingingClub.ro - Intalniri intre cupluri swinger eMatrimoniale - Un loc unde nu esti niciodata singur FanteziiErotice.ro - Literatura erotica de calitate