Ady Negoitza

Plimbare pe biciclete

Home
Revelion pe Piatra Mare
Parang 2007
Revelion 2007
Link-uri
Contact
Ce padurea mea! NEW!!!!
Drepturi pt biciclisti
Frumos :) NEW!!!
Sentimente NEW!!!
Locuri in care nu am fost :(
RT Ciucas 2004
Ce citesc eu?
Ce (muzica) ascult eu?
Bucegi- Leaota 2005
Bucegi- Leaota 2
Bucegi Leaota 3
Bucegi- Leaota 4
Bucegi- Leaota 5
Bucegi- Leaota 6
Bucegi- Leaota 7
Bucegi- Leaota (GPS)
Bucegi- Leaota (trip data)
Comana 16 iulie 2005
RT Targoviste 30.04- 2.05.2005
Despre parcurile din Targoviste
Human_Awareness_Training
Oameni si povesti- Roxana
Arhiva (sau a fost odata...)
Iarna...
Politica
Discutie despre ursi
Curatenie pe munte
Oameni si povesti- Mirela
Ciucas- descriere din MN nr 34 (1)
Ciucas- descriere din MN nr 34 (2)
Eu in Dilema Veche (2)
Sinaia- 3 octombrie 2004
Oameni si povesti- Ioana
Fagaras septembrie 2004
Bike 2004- Harta
Album 2004
Album 2004 (2)
Album 2004 (3)
Album 2004 (4)
Sighisoara 2004- Foto
Bike 2004- Daniel si Marius (2) NEW
Eu in Dilema Veche
Bucegi 2004- Prima tura cu Roxana
Bicicleta- Daniel si Marius
Poezie
Proteste, reclamatii
Bucegi 12-13 iunie 2004
Exercitzii de admiratzie
Valea Ialomitei- 30 mai 2004
Bucegi- iarna cu cortul
Imi place sa traiesc in Romania
Bucegi 2003
23-24 august 2003 pe Litoral
Vama Veche
Fagarash- Iezer 2003
Focul Viu- Vulcanii Noroiosi 2003
Plimbare pe biciclete
Bike 2002 "tehnic"
LITORAL 2002
FOTOGRAFII 2002 / 2003
Comana 2005

Sambata 24- vineri 30 august 2002. Traseu: Camplulung Muscel- Bran- Rashnov- Paraul Rece- Predeal- Darste (camping)- Sacele- Zizin- Vama Buzaului- Intorsura Buzaului- Sita Buzaului- Crasna- Siriu (Lunca Jarishtei)- Nehoiu- Gura Teghii- Plaiul Nucului- Luncile- Lopatari- Manzaleshti- Beceni- Buzau- Sarata Monteoru- Clondiru de Sus- Pietroasele- Mizil- Fulga de Sus- Ciorani- Brazii- Maia- Fierbintzi- Sitaru-  Bucureshti.

Pana la Predeal am fost 3 persoane (eu, Daniel shi Shtefan), mai departe am fost doar cu Daniel. La Campulung Muscel am ajuns cu un autobuz al agentziei Lucky Tours (bicicletele au stat cumintzi "la bagaje").

Aproape doua zile am avut gazde bune in Manzaleshti. Tot respectul pentru familia colegului Cristi.

 

 

Ultima actualizare: 12 septembrie 2002

Ziua 1: Bucureshti- Campulung Muscel- Dragoslavele- Rucar- Pasul Giuvala (Bran)- Fundata- Bran- Tohan (campare undeva in stanga shoselei).
Ziua 2 : Tohan- Rashnov- Cabana Cheia Rashnoavei- Cheile Rashnoavei- Cabana Cheia Rashnoavei- Paraul Rece- Predeal- Timishul de Sus- Timishul de Jos- Brashov (campare in Camping Darste).
Ziua 3 : Darste- Sacele- Tarlungeni- Zizin- Vama Buzaului- Intorsura Buzaului- Sita Buzaului (campare pe pajishte intre doua curtzi shi raul Buzau, dincolo de rau era shoseaua).
Ziua 4 : Sita Buzaului- Crasna- Lunca Jarishtei (Siriu)- Nehoiu- Gura Teghii- "Tarnitza"- Plaiul Nucului- Luncile- Lopatari- Manzaleshti (somn linishtit, am fost primitzi de colegul de facultate Cristi, ne-am simtzit extraordinar acolo, am cunoscut oameni extraordinari shi ne-am plimbat printr-o zona care merita sa fie valorificata din punct de vedere turistic; urcare la lumina lanternelor pe GRUNJ).
Ziua 5 : Pauza, nu ne-am urcat pe biciclete, urcare pe Piatra Alba. Tzuica, plaja, somn. Am adunat pietre cu aspect interesant.
Ziua 6 : Somn pana tarziu, plimbare in zona Peshterii Meledic (eu o shtiam drept Peshtera 6S de la Manzaleshti). Am vazut campingul de la Lacul Meledic, Lacul cu Rogoz, Lacul de la Castel. Am adunat pietre cu aspect interesant. Seara am pornit spre Buzau pe biciclete. Campare la ieshirea din Buzau spre Mizil- Ploieshti.
Ziua 7 : Buzau- Merei- Sarata Monteoru- Merei- Clondiru de Sus- Pietroasele- Sahateni- Mizil- Fulga- Ciorani- Brazii- Maia- Fierbintzi- Gradishtea- Dascalu- Shtefaneshtii de Jos- Bucureshti (am ajuns acasa pe traseul "clasic" prin Shoseaua Fundeni; am ajuns acasa inainte de miezul noptzii).
 
Ultima actualizare: 12 septembrie 2002

Sambata 24- vineri 30 august 2002

SAMBATA 24 AUGUST 2002

                Am plecat din autogara Militari pe la 09:00 AM cu un autobuz al firmei Lucky Tours. Echipa a fost formata la plecare din Shtefan (amic vechi), Ady (eu) shi Dany (frate). Pe la ora pranzului eram debarcatzi (noi shi bicicletele noastre) in centrul orashului Campulung Muscel. Din Campulung am retzinut strazile inguste shi aglomeratzia de pe ele. Lui Shtefan ii scartziia lantzul asha ca a cautat pe langa benzinarii un bidon din care sa se scurga un pic de ulei. L-a gasit...

         Pana la Mateiash (unde se afla MAUSOLEUL) a fost o urcare destul de dura. Am fost ultimul ajuns aici. Am rontzait cate ceva in timp ce Shtef cu Dany s-au urcat la MAUSOLEU. A urmat o coborare foarte placuta spre Dragoslavele. In Rucar am facut un popas sa luam de-ale gurii. Se auzeau tunete neplacute. Pana la urma a inceput shi ploaia. Cand ploaia a devenit puternica am tras pe dreapta, ne-am pus folia de plastic pe noi shia am ashteptat. Un localnic ne-a chemat in curte, am ashteptat incetarea ploii feritzi de picaturi (aici Shtef a facut poze).

         Dupa plecarea din curtea omului (aici merita amintit cainele...) am continuat prin Podul Dambovitzei spre Pasul Giuvala (Bran). Au fost din nou urcari grele... Eu eram "mort" de oboseala. Pe la 19:00 PM treceam de Pasul Bran shi incepeam coborarea spre Bran. S-a facut shi intuneric, eu nu mai vedeam aproape nimic (planuiesc cu Dany sa luam frontale pentru la anu`), Shtef cerea viteza, eu nu mai vedeam drumul; ashteptam cu nerabdare popasul de noapte. Vreau sa spun ca am dormit in urmatoarea localitate dupa Bran (Tohanul nu shtiu care).

         Planul initzial pentru prima zi ne ducea shi prin Piatra Craiului (Cheile Brusturetului- Shaua Vladushca- Prapastiile Zarneshtilor- Zarneshti. Urma sa campam pe la Gura Raului. In final a fost frumos shi pe Culoarul Rucar- Bran.

 DUMINICA 25 AUGUST 2002

                Ne-am trezit destul de tarziu. Undeva pe la 10:00 AM am plecat spre Rashnov (inainte de asta Dany a dat o tura pana la o benzinarie din apropiere sa ia apa minerala). Pana la Rashnov am terminat apa asha ca am facut un nou popas de aprovizionare. Din Rashnov s-a coborat apoi urcat destul de puternic (nu atat de rau ca ziua precedenta spre Pasul Bran) spre Paraul Rece. Mentzionez ca am facut o deviere spre Cheile Rashnoavei (aici Dany shi-a intzepat cauciucul in singura sarmulitza de pe drum). Mai jos de Paraul Rece a inceput ploaia. In Predeal am luat o pauza de mici (langa Petrom-ul unde am tras cu Iliescu in iulie, la o carciuma care are ca slogan ceva de genul "pe mine nu ma obliga nimeni sa beau, eu sunt voluntar") apoi ne-am retras in gara (aici am facut cu Dany planuri in functzie de vreme, ne-am gandit inclusiv la posibilitatea de a ne intoarce in Bucureshti cu primul tren al diminetzii) sa ashteptam sa treaca ploaia. Intre timp Shtef a luat trenul spre Bucureshti. Ploaia a incetat inainte de lasarea intunericului asha ca am plecat in jos spre Darste (popas la marginea Brashovului). Superba coborarea pe Valea Timishului. Asfaltul era ud, asha ca am mers oarecum incet. Am ajuns la Darste la lasarea intunericului, am platit camparea (200000 lei) shi ne-am pus pe somn. Pretzul camparii nu este mare pentru ca exista apa calda, dushuri, loc de spalat haine, loc de spalat vase. Pentru noi conditziile astea nu au avut mare valoare, am ajuns tarziu shi am plecat devreme.

 

LUNI 26 AUGUST 2002

                Pe la 09:00 AM am plecat din camping, nu inainte de a fi pozatzi de omul de la receptzia campingului. Cred ca este singura poza de pe filmele noastre in care aparem amandoi (eu shi Dany). Intentzionam sa trecem in Brashov pe la un magazin de piese schimb pentru bike dar ne-am razgandit cand am aflat ca magazinul este situat in Cartierul Bartolomeu (in zona vestica a Brashovului). Am facut destul de rapid dreapta shi am intrat in Sacele. In Sacele am luat un ziar sa citim buletinul meteo. Am continuat Tarlungeni- Zizin. Din Zizin am prins drum de pamant pe care am mers pana in Vama Buzaului (la 6 km sud de Intorsura Buzaului). Drumul Zizin- Vama Buzaului merita ceva spatziu...

         La intrarea pe drumul de pamant care incepea de la Zizin vremea era superba. Problema majora era lipsa de apa (la plecarea din Zizin eram destul de prost aprovizionatzi cu lichide) shi gatul lui Dany (cam toata ziua a "vorbit" cu mine prin semne). La sosirea in Vama Buzaului am cautat de urgentza apa minerala (am gasit Perla Ciucashului la 0.5 litri, pretzul era mai bun fatza de clasicele Dorna shi Borsec). Drumul Zizin-Vama a inceput frumos, uscat, clar. Dupa spusele unei localnice urma sa ajungem la Vama pe la doi jumate (asta insemnand ora 14:30), am ajuns mult mai tarziu... Ne-a prins shi in aceasta zi ploaia, exact in locul nepotrivit (din punct de vedere al orientarii) sau potrivit (din punct de vedere al acoperishului partzial oferit de padure). Important de precizat: s-a mers intai printre fanetze apoi prin padure (in zona inalta) shi din nou pe pashune. La locul unde am ashteptat sub folia de plastic sa treaca ploaia am avut de ales intre cateva drumuri. Incerc sa fac o mica schitza pe care sa o atashez sub forma unui bmp sau jpeg. Dupa ce a stat ploaia am avut ceva de urcat (eu am urcat destul pe langa bicicleta) in serpentine apoi a inceput coborarea spre Vama. Pe zona finala de coborare era mult noroi, aici s-au facut cateva poze. La un moment dat au aparut shi catziva porci. Am avut shi o cazatura asha ca m-am umplut de noroi. Putzin dupa punctul de maxima altitudine s-a vazut nordul Ciucashului. In Vama Buzaului am dat din nou de asfalt. Am mers pe el pana in Intorsura Buzaului (aici Dany se uita dupa farmacii -a vazut numai farmacii veterinare- iar eu priveam dupa Internet Cafe-uri -am vazut unul, nu ne-am oprit, era destul de tarziu-). Cautam deja un loc de cort. Intorsura Buzaului mi s-a parut imensa, imediat ce s-a terminat am fi vrut sa campam dar a inceput Sita Buzaului care era de asemenea interminabila. La ieshirea din Sita aveam pe dreapta fanetze imprejmuite shi pe stanga relief inalt. Nu se arata nici un loc accesibil pentru cort. Pana la urma am ochit o "palma" de iarba pe dreapta shoselei cu gand sa dormim acolo. Am ramas cu bagajele, Dany a mai mers cateva minute shi a gasit ceva mai bun. In timpul cat am ramas singur am fost vizitat de cateva vaci, una din ele era extrem de curioasa sa afle ce am in rucsac; nu i-a placut mirosul... Am campat pe dreapta raului Buzau, intre rau shi doua curtzi populate (inainte de a ne urni de la locul cu vaca m-a asigurat Dany ca a cerut voie sa puna cortul). Am dormit excelent peste noapte... Oamenii langa care am stat (o familie de ardeleni care se mutase in Sita) ne-au spus ca am ales bine locul de cort pentru ca prin preajma mai da shi ursul din cand in cand dar prin curte nu trece. De la cort pana la shosea se trecea un pod de lemn. Peste noapte ne-a dat tarcoale un animalutz (lup sau caine) care nu s-a speriat cand i-am bagat lanterna in ochi.

 MARTZI 27 AUGUST 2002

                Am avut de urcat destul de lejer pana in Pasul Buzau. Farmacie nu a fost de gasit toata ziua. In Crasna mi- au spus ca cea mai apropiata farmacie este in Intorsura Buzaului sau in Nehoiu. A fost o zi fara ploaie, in schimb am avut probleme cu stomacul lui Dany care s-a intors pe dos din cauza unei ciocolate. S-a stat din cauza asta vreo doua ore... Valea Buzaului arata superb. Lacul Siriu "cerea" poza dupa poza. S-a coborat ushor pana in zona barajului. De aici a urmat o coborare de viteza cu ceva curbe "ac de par". Daca ramai in astfel de curbe fara frane ai incurcat-o... Mi-a placut sa aud dintr-o mashina cu numar de Bihor intrebarea "Merge flacai, merge?". Ajunshi in Lunca Jarishtei ne-am oprit sa luam de-ale gurii shi apoi am cautat un telefon public. Odata gasit obiectul l-am intreba pe Dany: "Ce fac, il sun pe Cristi?", asta dupa ce spusesem mai devreme ca nu ma simt in stare de urcarea pana pe Ivanetzu. Mi-a raspuns: "Suna-l!". Am sunat, am vorbi cu mamica lui, am aflat ca am de urcat pana la Plaiul Nucului shi de coborat odata ajuns in Lopatari. Cristi nu era acasa, am vorbit cu el pe la 07:00 PM sunand din fatza CEC-ului din Lopatari (asha mi-a recomandat el, odata gasit CEC-ul a aparut shi telefonul public). Dar mai este pana sa ajungem in Lopatari...

         In Nehoiu a aparut destul de repede ramificatzia de Gura Teghii... Ne-am oprit in Nehoiashu sa luam dulciuri (Dany imi spune shi acum de pretzurile mici din Nehoiashu; acum inseamna 22 octombrie 2002). Aici ne-a zis cineva ca prin Plaiul Oii nu avem shanse sa ajungem in Manzaleshti dar exista traseul prin Tarnitza. Intreband destul de des am prins drumul de care de pe Tarnitza. Am mers cale de vreo doua ore shi jumatate pana in Plaiul Nucului. Am urcat mult pe langa biciclete, drumul este destul de prost (de fapt este foarte bun comparand cu drumul Plaiul Nucului- Luncile). Ne era teama sa nu ne prinda noaptea prin padurile acelea. Odata trecutzi de Culmea Ivanetzu se facea in stanga drum spre Lopatari, cineva ne intreba de ce nu trecem shi pe acolo. In Plaiul Nucului am avut un pic de semnal pe Connex, am primit un SMS. Odata ajunshi in Plaiul Nucului am continuat pe un drum de pamant care nu mai avea pamant printre pietre din cauza viiturilor. Am ajuns destul de zgaltzaitzi in shosea. Odata ajunshi in Manzaleshti la Cristi, prima intrebare a lui Dany a fost: "Avetzi o cheie de 30 de ghidon?". I-a dat mama lui Cristi cheia jos din pod a doua zi.

         Ne-am intalnit cu Cristi shi cu Florin (fratele lui) la un pod de lemn. Intalnirea era la podul de beton de langa Grunj, eu am ashteptat la primul pod intalnit in cale. Noroc ca shi-a dat seama colegul meu shi a pornit spre locul unde il ashteptam noi ca guvizii... A fost un contact placut cu Manzaleshtiul. Seara pe lumina lanternelor am urcat pe Grunj (martor de eroziune calcaros dupa spusele lui Cristi). A fost o seara perfecta dupa serile de dormit in cort...

MIERCURI 28 AUGUST 2002

                Prima zi la Cristi, el a plecat la coasa cu tatal lui, am ajuns shi noi mai tarziu cu Florin shi Gabi. Dimineatza am urcat un pic cu Dany pe drumul care duce la Peshtera Meledic (sau 6S de la Manzaleshti cum apare in "Peshterile Terrei" a lui Traian Constantinescu). Aveam sa ajungem la peshtera a doua zi... Oamenii au "bantuit" de pe o "tarla" pe alta aproape toata ziua. Eu cu Dany am stat la soare shi am urcat pe "Piatra Alba".

         Urcarea pe Piatra Alba a fost placuta. Am trecut in plimbarea asta destule "hotare" facute din maracini. Ne-am ales cu ceva zgarieturi dar a fost fain oricum. La pranz s-au adunat totzi ai casei (incuzand bunica lui Cristi) la masa (pe iarba). Excelenta painea de casa... S-a baut ceva tzuica de Buzau (excelenta!!!). Am o poza cu coasa in mana in care "imi sticleau ochii" dupa spusele lui Cristi... Tatal lui Cristi pe o parte shi Cristi pe alta parte o tzineau pe a lor "ia, Adi!" shi "ia, shefule!" shi asha am ajuns sa nu-mi mai ajunga poteca (era sa spun cararea... nu-i bine, am inceput sa "vorbesc cacofonic...). A fost o zi de relaxare totala. Dupa atata tzuica nu am avut nici o problema de sanatate, nici un fel de senzatzie de rau nu m-a lovit. De unde concluzia ca tzuica buna nu lasa loc la rau...

 

JOI 29 AUGUST 2002

                Am avut parte de o plimbare prin imprejurimile Manzaleshtiului, ne-au condus Cristi, Florin shi Gabi. Am trecut intai pe la Popasul Meledic unde camparea era vizibil mai ieftina decat la Darste. Langa popas exista un lac unde lumea da la peshte. Nu departe de aici gasim doua intrari ale peshterii Meledic (sau  6S  dupa Traian Constantinescu). Nu am intrat efectiv in peshtera deoarece la una din intrari era noroiul gros iar cealalta era greu accesibila, panta fiind destul de mare. Sunt multe intrari in peshtera asta Una din intrarile pe care le-am vazut era colmatata aproape cu gunoaie, mirosul era respingator. Imi pare rau ca nu am facut o poza cu gunoiul din gura peshterii (asha cum imi sugera Cristi). Gunoiul este tocmai pe intrarea care ii place cel mai mult lui Cristi. Am facut ceva poze printre care una de detaliu cu lapiezuri in sare. Da, peshtera este dezvoltata pe un munte de sare.

Ne-a spus Cristi shi de o cascada care se afla pe langa Plaiul Nucului. Exista un marcaj care duce la ea, l-am remarcat cu Dany la intrarea in Plaiul Nucului. Poate data viitoare ajungem shi acolo Mai avem de vazut lacul Mociaru shi Focul Viu

Dupa peshtera am trecut pe langa Lacul cu Rogoz ajungand apoi shi in zona Lacului de la Castel. La Lacul de la Castel spuneau ei ca sunt multzi sherpi, l-am vazut de relativ departe, tzin minte ca am facut o fotografie shi aici.

         Locurile sunt superbe, mioritice, pastorale, molcome Am citit de curand o vorba a parintelui Cleopa care spunea asha :  Dealurile astea sunt spinarea lui Dumnezeu. Daca spinarea este atat de frumoasa imaginatzi-va cum arata fatza lui Dumnezeu . Potrivite cuvinte pentru imprejurimile Manzaleshtiului.

         Pe seara am plecat spre Buzau. Iata-ne din nou in shei Am ajuns noaptea pe la 22:00 la ieshirea din Buzau spre Mizil- Ploieshti La plecarea de la familia Putinica am facut o poza impreuna cu o parte din cei care mi-au lasat amintiri extrem de placute. Poza a facut-o Daniel, in ea apar eu cu Cristi, Florin, Gabi shi bagajele noastre cele multe. Am intalnit nishte oameni minunatzi. Ajuns in shosea am facut o ultima poza in zona satului Manzaleshti, am pozat Grunj-ul Mi-am aruncat o ultima privire spre drumul care duce la casa lui Cristi, am plecat apoi ushor- ushor spre Buzau. In Manzaleshti era sarbatoare, era zi de targ. Aglomeratzie, viatza Cred ca am simtzit aceiashi tristetze pe care am incercat-o la despartzirea de Orshova in primavara 2002. Pana la Vintila Voda am pedalat agale, nu doream sa ma despart pe fuga de aceste locuri deja dragi mie Valea Slanicului este demna de amenajari turistice. Daca se va investi cu cap aceste locuri vor face concurentza multor zone turistice traditzionale. Daca lumea ar shti ce frumos este acolo

         In plimbarea noastra am ascultat muzica pe care Cristi o asculta, sunete placute, piese bine lucrate, trupe adevarate. Cine spune ca rock-ul nu este muzica culta??? Am ascultat bucatzi de rock adevarat.

         Seara am pus cortul pe camp, la ieshirea din Buzau. I-am dat un SMS colegei Stela cu doua vorbe despre excursia extraordinara pe care eram pe cale sa o inchei. Daca ma gandesc un pic s-ar putea ca ideea turei la Manzaleshti sa aiba la origine discutzia din iunie cu Stela despre o plimbare pe biciclete de un week-end Legat de Stela,  ii multzumesc ca exista, multe amintiri placute din viatza mea se leaga de ea Multzumiri shi Verei, Oanei, Nicoletei ; shi voi avetzi un loc in sertarul cu amintiri placute. Nu vreau sa supar pe mine dar cred ca am shi eu dreptul sa am simpatii. Oricum, daca nu intram la facultate anul trecut nu aveam parte de atatea amintiri placute anul acesta. Voi pastra mereu in memorie amintirea voastra, colegi/ colege de facultate. Sper sa nu ma uitatzi nici voi Nume ca Andrei, Catalin, Ama, Ani, Ana, Nicoleta, Claudiu, Cristi, Adi, Marieta, Leo, Marilena, Stela, Mihai, Gabi, Vera, Laurentziu imi vor fi mereu placute.

 

VINERI 30 AUGUST 2002 

                Am avut de ales intre graba de ajunge in Bucureshti shi dorintza de a vedea Sarata Monteoru Am ales sa vedem shi Sarata Monteoru, asta insemnand un ocol de ceva kilometri Deshi am ajuns acasa (in Bucureshti)  noaptea tarziu a meritat. Ultimele fotografii ale turei le-am facut la intrarea in Judetzul Prahova aproape de Mizil. Sunt doua poze facute spre Subcarpatzi Oboseala shi dormitul in cort au avut un cuvant greu de spus in ultima zi de drum Eu eram terminat fizic, m-au binedispus zone cum ar fi Clondiru de Sus (un sat la intrarea in Comuna Pietroasele), ieshirea din Mizil (unde am avut pauza de masa shi un soare care te indemna la plaja), zonele viticole, zonele in care shoseaua cobora shi tot cobora (in panta ushoara). La Sarata Monteoru era de asemenea ieftina camparea N-am avut probleme de orientare in ultima zi pana la Ciorani. De aici urma sa ajungem in Adancata shi de acolo sa tzinem sud pana in Bucureshti. Facand dreapta la indemnul unui localnic am ajuns pe un drum de pamant care ne-a scos dupa multe bucle in satul Brazii. Am trecut apoi prin Maia (aici glumeam ca preferam sa fiu la Mamaia), Fierbintzi- Targ, Gradishtea, Sitaru, Dascalu, Gagu, Shtefaneshti. Pe la 9 seara eram in santz shi mancam alune. Dany imi spunea ca ne oprim doar daca nu adorm. Nu era imposibil. Ne-a shi plouat putzin pe seara

         Pe drumul de pamant care ne-a scos din Ciorani am intalnit o cireada de vaci Ne-am strecurat pe marginea drumului pe langa ele aproape pana la capat. Zic aproape deoarece am cazut in incercarea de a ma departa de ultimele vaci din cireada ; m-am dezechilibrat shi am pus piciorul drept jos, doar ca  jos  insemna prea jos asha ca am picat in shantz Nu m-am lovit, doar m-am enervat. De fapt Dany s-a enervat mai tare ca mine A inceput sa-i injure pe vacari. Adevarul este ca faza cu shantzul a venit pe un fond de suparare legata de pierderea drumului drept. Pana la urma trebuia sa avem o amintire speciala shi din ultima zi, nu-i asha ???

 

SAMBATA 31 AUGUST 2002  

                Dupa un lung somn am mers in Ostrov, la bunici sa ne povestim isprava Am vorbit cat am vorbit apoi am tras inca un  pui  de somn destul de lung Oboseala ishi spunea cuvantul. Mi-am dat portzia de SMS-uri catre cei dragi

 

DUMINICA 01 SEPTEMBRIE 2002  

                Am vorbit cu colega Vera Era in Sighishoara shi admira cetatea

 

JURNAL DE BIKE TERMINAT AZI 02 NOIEMBRIE 2002

 ADY NEGOITZA

Enter supporting content here

eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

NudistClub.ro - Primul club de nudism din Romania SwingingClub.ro - Intalniri intre cupluri swinger eMatrimoniale - Un loc unde nu esti niciodata singur FanteziiErotice.ro - Literatura erotica de calitate